WOK TO GO COOLSINGEL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 200 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok To Go Coolsingel. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 10:38 They made me wait Twice the agreed time and the food was cold. Terrible
21 jan 2023 om 16:02 Lekker eten, iets later bezorgd dan voorspeld.
10 jan 2023 om 10:50 Eten was lekker, was op aangegeven tijdstip gekomen en warm. Had de XL variant besteld maar kreeg teveel noodles en veel te weinig groenten. Jammer.
6 jan 2023 om 1:49 90min moeten wachten helaas. Erg lang. Eten was verder prima, alleen loempia's waren al lauw tot koud.. Voor 3,50 bezorgkosten verwacht ik echt snellere bezorging en heet eten
3 jan 2023 om 11:15 Ik had een wok besteld en gyoza. De wok zat een haar in de gyoza was heerlijk. Het restaurant heeft het goed opgelost met me en mocht een nieuwe wok komen ophalen
19 dec 2022 om 23:47 Te laat en kout eten Vies gewoon
14 dec 2022 om 23:22 Was 15telaat klaar
25 nov 2022 om 14:49 drama klantenservice, bezorgtijd zonder bericht en/of concrete info vh restaurant met ruim een uur vertraagd. Wij hebben lunch oa voor directie besteld, die het in de auto naar afspraken moesten opeten nu, kan gewoon niet.
21 nov 2022 om 22:38 2 uur gewacht op koud eten. Eten was waarschijnlijk prima als het warm was geweest.
19 nov 2022 om 19:11 Helemaal goed, voor de eerste keer besteld, voor herhaling vatbaar
17 nov 2022 om 21:12 Vooraf besteld en netjes op aangegeven tijdstip bezorgd! Het was weer eens heerlijk zoals altijd!
22 okt 2022 om 20:06 Verkeerd gerecht gekregen en gerecht was te zoet.